Referenties

Bruggeman hoveniers

Uw mening telt

Bruggeman hoveniers ontwerpt, onderhoudt en legt tuinen aan in de omgeving van Apeldoorn, Epe, Hattem, Heerde, Wapenveld en Zwolle. Lees de reacties van onze klanten op deze pagina.Heeft u ook ervaring met Bruggeman hovernier | ontwerpers en wilt u deze delen? Stuur dan hier uw referentie in. Of bent u misschien enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op.


 


 

Fam. van den Broek d'Obrenan


Afgelopen september verhuisden wij naar een prachtig huis met ook nog eens een geweldig mooi uitzicht op weiland en bos. Helaas paste de tuin totaal niet in dit plaatje. De tuin was een beetje TE onderhoudsvrij aangelegd met voornamelijk steen en nauwelijks groen. Tijdens een bezoek aan een open dag bij Bruggeman hoveniers ontstond al snel het vertrouwen, dat wij het aan de hoveniers van Bruggeman konden overlaten iets moois van onze tuin te laten maken. Er werd een tuinplan op papier gezet en vervolgens een beplantingsplan, dat er zeer goed onderbouwd en voorzien van alle informatie uitzag. Kortom reden voldoende om tot uitvoering te komen. Een periode van zeer hard werken door vakbekwame mensen heeft geresulteerd in een prachtige tuin, die met haar zichtlijnen volledig in de omgeving past. Onze complimenten gaan dan ook naar de heer Bruggeman en zijn medewerkers.

Bericht delen


 

Zwemvijver en vakantiegevoelAugustus 2014 hebben we een zwemvijver laten aanleggen in de tuin van ons nieuwe huis in Lelystad. Dat had meer voeten in aarde dan verwacht werd vanwege de vele regenval en het hoge grondwaterpeil. Het geduld en de vakmanschap van Bruggeman leverde uiteindelijk toch het gewenste resultaat op:
een strakke zwemvijver met een houten vlonder en een trap om in het water af te dalen.
Natuurlijk nog met weinig plantengroei in een periode waarin de natuur gaat rusten om de winter te overleven. Eind maart waagden we ons in het glasheldere water. Brrrr, ijskoud maar wel lekker! Het smaakte naar meer. Steeds vaker plonsden we in het water terwijl rondom ons heen de natuur heel voorzichtig ontwaakte. De prachtige bloemen van de Kaapse waterlelies beten in april de spits af. In mei volgden de waterlelies en kort daarna de fraaie blauwe lissen, egelskop en langgerekte zwanebloemen.
Net als de kikkers en salamanders genieten we optimaal van dit natuurschoon. Eind juni en juli wordt het echt warm en geeft de zwemvijver ons het gevoel van een vakantie- paradijs, heerlijk!

Bericht delen


 


  

Fam. Hagedoorn


Voordat wij met een hovenier in zee zijn gegaan, hebben we eerst voor ons zelf een aantal dingen op papier gezet. Wat onze wensen waren en in welke stijl we de tuin zouden willen hebben. Vervolgens hebben we een aantal hoveniers langs laten komen om te kijken welke het best bij ons paste, wie het beste in staat was om onze gedachten en ideeën te vertalen in een concreet plan. Dat was voor ons duidelijk hoveniersbedrijf Bruggeman.................

Bericht delen


 

Familie Noordman


Illustratief voor het proces rondom de bouw van onze nieuwe woning is geweest dat het 'Wow-gevoel' er moest zijn. In een proces waarin je zoveel keuzes vanaf papier moet maken is dat best een opgave gebleken. Tijdens de bouw ontstond het idee dat er slechts een beperkte ruimte voor de tuin zou resteren. Niettemin hebben wij vol goede moed een schetsje gemaakt voor een tuinontwerp. Lekker is dat dan alles past...........

Bericht delen


 


 

Mevr. Langhenkel, Zwolle


Voor mijn "stadstuin" in Zwolle kwam ik terecht bij Bruggeman hoveniers. Ik ken al enkele jaren een tuin die door hen ontworpen en uitgevoerd is. Deze tuin vind ik erg mooi qua opzet en stijl en die tuin weet me in de verschillende seizoenen te verrassen. Dit is echter een tuin van behoorlijk formaat, vandaar dat ik benieuwd was of een zelfde sfeer en ideeën ook om te zetten waren naar een veel kleiner oppervlak......................

Bericht delen


 

Contact


Bruggeman hoveniers
Plakkenweg 5

8181 SN HeerdeT. 0578-695995

info@wjbruggeman.nlKvk 08050397

BTW NL001234567B01