Zwemvijvers

Bruggeman hoveniers
Aanleg en onderhoud van zwemvijvers

Een zwemvijver is een combinatie tussen een vijver en een zwembad. De uitstraling van een vijver maar het plezier van een zwembad.

Onze zwemvijvers zijn bekleed met hoogwaardig rubberfolie en het water wordt op biologische wijze gezuiverd. Combinaties van bacteriën en planten zorgen voor glashelder chemicaliën vrij water. Door de inrichting van de vijvers wordt het water relatief snel verwarmd door de zon tot een behaaglijke temperatuur. Meerdere van onze zwemvijvertypes kunnen echter ook bij verwarmd worden, zodat u nog langer gebruik kunt maken van uw natuurlijke zwembad.

Bruggeman hoveniers | ontwerpers is lid van het IOB, (VGH/IBO - natuurlijk zwemwater) een platvorm dat zich bezig houdt met de ontwikkeling en promotie van zwemvijvers in Nederland.

Voor 2016 is een van de zwemvijvers aangelegd door bruggeman hoveniers genomineerd voor 'zwemvijver van het jaar". In februari 2016 wordt de winnaar bekend gemaakt. Maar de jury oordeelde dat de genomineerde zwemvijvers juweeltjes waren.

Lijkt het u ook heerlijk om in de zomer gebruik te maken van uw eigen zwemvijver? Bezoek dan de website van gardenSwimm (ons eigen zwemvijverlabel) voor meer informatie over de levering en het aanleggen van zwemvijvers in heel Nederland.

Voor een bezoek aan gardenSwimm bekijk dan hier de website. 
Contact


Bruggeman hoveniers
Plakkenweg 5
8181 SN Heerde

T. 0578-695995
info@wjbruggeman.nl

Kvk 08050397
BTW NL001234567B01